PRODUKTPAKKE

Ministrå TABLEWARE SET FOR 2

Klikk hjem vår fantastiske tilbudspakke med servisefavorittene fra Porsgrunds Porselænsfabriks Ministrå-servise. (Veiledende pris kr 1 314,-). Pakken inneholder:

  • 2 stk Ministrå dyp tallerken (16 cm)
  • 2 stk Ministrå frokosttallerken (22 cm)
  • 2 stk Ministrå kaffekopp med skål

Blått og hvitt, klassisk og koselig, litt nostalgisk og litt moderne. Ministrå-serien fra Porsgrunds Porselænsfabrik er designet av Trond Hansen og Ragnhild Wik som en enkel og modernisert versjon av klassiske Bogstad strå og er populære serviser både hjemme og på hytta. Invester i kvalitetsprodukter som holder seg flotte år etter år fra serier som du kan samle på og utvide ved behov! NB! Gjelder kun på nett.

In stock
SKU
MINBREAKFBUNDLE
Merke PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK
Serie PRODUKTPAKKE
SKU MINBREAKFBUNDLE

Forsendelse med Postnord. Forsendelser kun i Norge. PostNord leverer normalt i løpet av 2-5 arbeidsdager. I høysesong må noe lengre leveringstid påregnes. Fraktkostnad på 99,- tilfaller kunden. Alle priser blir oppgitt under kjøpsprosessen. Når pakken er sendt vil du motta bekreftelse pr epost. Pakken må hentes på ditt MyPack utleveringssted i løpet av 14 dager før den blir sendt i retur til oss. Dersom pakken ikke blir hentet på avtalt sted og kunden ønsker ny levering vil kostnader ifbm ny utsendelse som hovedregel tilfalle kunde.
Uavhentede pakker belastes med et gebyr på 250,- pluss frakt. Dette for å dekke alle kostnader for frakt tur/retur, håndtering og emballasje. Kunden er selv ansvarlig for at det oppgis korrekt adresse og mobilnummer slik at vi får varslet deg når pakken er klar til utlevering. Oppgitt mobilnummer må være et norsk nummer.

Dersom det er tomt for en vare vil øvrige varer sendes og manglende vare(r) krediteres. Kunde får en bekreftelsesepost på denne krediteringen.

  • BARNESERVISE NORSKE SKOGSDYR 3 DELER
    • Option Value
    kr 4444,00
  • There are %1 items in the cart.
  • Subtotal N/A